RollUp System

Komplet Rollup System 
incl. banner med tryk.
Klar til brug
80×200 cm

Pris pr. stk.

kr. 299,-

Bestil Nu

Systemet kan opsættes på få sekunder og er derfor oplagt til messer, foredrag og i butikker.

Alle priser er excl. moms og levering. 

 

Prisoversigt

 

Materialer
Vi benytter udelukkende os af de bedste materialer og printer derfor også på et medie udvilklet specielt til RollUp systemer. Mediet vi printer på har desuden en indbygget blokker, der gør at motivet står mere klar i farverne – også under veloplyste forhold.
Selve RollUp systemet er produceret i aluminium/plast og leveres med en sort bæretaske i sort nylon. Banneret er printet på PP-film.

Om vores RollUp Systemer
Vi har gennem de sidste 15 år produceret titusindvis af rollupsystemer og har derfor en stor erfaring i at levere den højeste kvalitet til den laveste pris.

Vi har i længere tid ledt efter et godt men og billigt RollUp system som lever op til de krav vi sætter til en kvalitetsprodukt, det har ikke være nemt men nu har vi kunne sammen sætte en færdigt produkt som vi ved er af god kvalitet, men til en uhørt lav pris.

Trykmetode:
Vi benytter os af EcoSolvent print som giver et farveægte tryk som ikke falmer og tåler vind, vejr og fugt. Vi trykker på et 210my PP-Film med grå bagside som forhindre gennemlysning fra bagsiden og derved giver et mere klart og farverigt print.

Leveringstid:
For at kunne holde prisen lav, har vi sat vores produktion i system, vi producerer derfor vores RollUp systemer i løbet af 4-5 arbejdsdage og sender derefter med GLS (dag-til-dag pakke med Track & Trace)